Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΔΑΤΣΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Που τους βρήκε αυτούς τους "στενούς συνεργάτες" ο Βενιζέλος;   Δύσκολο πράγμα τελικά να ξέρεις μα διοικείς και να σκεφτεί κανείς πως ο Βενιζέλος και οι δικοί του έκριναν με περισσή αυστηρότητα τον προκάτοχο του στο Πασοκ Γ. Παπανδρέου. Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να υποβάλλει, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιαννης Δατσέρης, μετά και το «άδειασμα» που του έκανε την Παρασκευή ο πρόεδρος του κόμματος μέσω Twitter για τα περί φούσκας του ΠΑΣΟΚ... To πρωί της Παρασκευής μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Bήμα FK o κ. Δατσέρης,
αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ «φούσκα της Μεταπολίτευσης».
«Υπήρξε στη μεταπολίτευση μία περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος.
Η τοποθέτηση αυτή του κ. Δατσέρη προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να απαντήσει μέσω ενός... tweet, μέσω του οποίου ουσιαστικά «άδειαζε» τον γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος.

«Το ΠΑΣΟΚ εκφράζεται μόνο απ'όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου και στη συνδιάσκεψη της 6ης Ιουλίου», έγραφε το tweet και παραπέμπει με λινκ στις δύο ομιλίες του πρόεδρου του Κινήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δατσέρης θα υποβάλλει την παραίτησή του ενώ θα συναντηθεί με τον κ. Βενιζέλο μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: