Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΖΑΝΗ!

Δεν βρίσκονταν καμία εν εξελίξει έρευνα για τον Λ. Τζανή, πράγμα που γνώριζε και ο ίδιος.                      Σύμφωνα με τον ίδιο τον Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Κ. Μακεδονίας, από τις υπηρεσίες που προΐσταται δεν βρίσκονταν καμία εν εξελίξει έρευνα για τον Λ. Τζανή, πράγμα που γνώριζε και ο ίδιος. Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση του Λεωνίδα Τζανή, ο οποίος λίγο πριν τις 8.00 το απόγευμα της Πέμπτης και πιο συγκεκριμένα στο γκαράζ του σπιτιού τους, βρέθηκε από τη σύζυγό του Μαρία απαγχονισμένος, λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση της λίστας των ελεγχόμενων από το ΣΔΟΕ και πιο συγκεκριμένα αυτής, που αποκάλυψε ηλεκτρονική εφημερίδα και που περιείχε «36» ονόματα πολιτικών, μεταξύ των οποίων και του Λεωνίδα. Σύμφωνα λοιπόν,
με τον ίδιο τον Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Κ. Μακεδονίας, με τον οποίο επικοινώνησε το πρωί της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουμιώτης, από τις υπηρεσίες που προϊσταται και σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα ο Λεωνίδας Τζανής ελέγχονταν στο πλαίσιο έρευνας που ξεκίνησε στις 31 Μαΐου 2012 και βρίσκονταν στο στάδιο ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ανάλυσης του «πόθεν έσχες».
ΔΕΝ βρίσκονταν καμία εν εξελίξει έρευνα για τον Λεωνίδα Τζανή, πράγμα για το οποίο, όπως σημείωσε ο Διευθυντής κ. Μαυρίδης κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον δημοσιογράφο, την Τρίτη ενημερώθηκε και ο Λεωνίδας Τζανής…!!!
Πηγή e-volos.gr μέσω: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: