Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΒΥΘΙΖΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ.. ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ

Στα 38 γενέθλια του ΠΑΣΟΚ που έγιναν χθές δεν ανέφερε ούτε ονομαστικά τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο ένας ήταν πρωθυπουργός για 8 χρόνια ο άλλος αρχηγός για άλλα τόσα κι ο πρόεδρος Βενιζέλος που οδηγεί το σκάφος του Πασοκ  με μεγάλη ταχύτητα στον βυθό -ήδη φλερτάρει με το 8% - θεώρησε περιττή οποιαδήποτε αναφορά. Όμως το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου έκανε κάτι σημαντικό..άλλαξε σήμα,(!) ας μην το ξεχνάμε!!!!. Μάλλον απογοητευμένα έφυγαν από το μουσείο Μπενάκη και την γιορτή του ΠΑΣΟΚ εκατοντάδες στελέχη που συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν τον Ε Βενιζέλο  να σκιαγραφεί το νέο κόμμα.  Πέραν του καινούργιου λογότυπου -που συγκέντρωσε επίσης επικριτικά σχόλια -o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν                                                                                                                              

έδωσε ένα περίγραμμα του κόμματος που οραματίζεται. Ασφαλώς η φράση «δεν είμαστε τα απομεινάρια και η οπισθοφυλακή του παλιού, αλλά η εμπροσθοφυλακή του νέου ΠΑΣΟΚ» που είπε εκτός κειμένου ο κ. Βενιζέλος δεν συνιστά περιγραφή του «καινούργιου». 
Τη χθεσινή εκδήλωση «έσωσαν» πάντως από πλευράς εντυπώσεων, η συμμετοχή των στελεχών και ιδίως των δύο πρώην προέδρων και Πρωθυπουργών, του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίοι μάλιστα έγιναν δεκτοί με θερμά χειροκροτήματα και συνθήματα προς μεγάλη λύπη των «Βενιζελικών».                                                                               Το παρών έδωσαν και ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο Δημήτρης Ρέππας αλλά και ο Κώστας Λαλιώτης. Στον αντίποδα, απουσίασαν με νόημα οι Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Ραγκούσης, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Ηλίας Μόσιαλος, Αλέκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Φλωρίδης κ.α.





Δεν υπάρχουν σχόλια: