Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

'' ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ''...

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Πρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στον Αλέξη Τσίπρα. Στη δε κατ' ίδιαν συζήτηση που είχε μαζί του, μόλις τον υποδέχθηκε, ο Martin Schulz του είπε'' όπως βλέπεις σε υποδέχομαι σαν πρωθυπουργό''... 
Ο M. Schultz χαρακτήρισε σημαντική τη σημερινή συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα, όχι μόνο, όπως είπε, επειδή είναι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά λόγω και της σοβαρής οικονομικής κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα. '' Είχαμε μια ζωντανή συζήτηση '', είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σούλτς, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας και την ανάγκη να συνεργαστούν όλοι για την υπέρβαση της κρίσης.
Ο πρόεδρος της Ευρωβουλής σημείωσε ότι,

οι θυσίες του ελληνικού λαού είναι τεράστιες, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι κοινωνικές εντάσεις και οι  διαδηλώσεις του προκαλούν θλίψη, είτε αυτές συμβαίνουν στην Αθήνα, είτε στη Μαδρίτη, είτε στη Λισαβόνα.
Ο κ. Schultz δήλωσε ακόμα ότι η φιλολογία περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δε βοηθά στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και σημείωσε ότι υπάρχουν ελπίδες να υπάρχει βραχυπρόθεσμη ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: