Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΤΕΑ: ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ (ΕΞΩ) ΑΠ' ΤΟ... ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!

Μεγάλη εντύπωση μας προκάλεσε η πληροφορία από αυτήκοους και αυτόπτες αδιάψευστους μάρτυρες, για το περιστατικό το οποίο συνέβη το βράδυ της Τρίτης 4-9-2012 στον χώρο εμπρός από την είσοδο των Γραφείων του Λιμενικού Ταμείου στην Ιτέα. Μόλις είχε τελειώσει μία σύσκεψη μεταξύ των μελών της Λιμενικής Επιτροπής και εκπροσώπων από την Τοπική Κοινότητα Κίρρας. Αποχωρώντας δε οι Τοπικοί Σύμβουλοι, προκειμένου να συνεχισθεί η συνεδρίαση εντός της αιθούσης, μόνο μεταξύ των μελών της Λιμενικής Επιτροπής και ακριβώς έξω από την πόρτα εισόδου, η Γραμματέας της Τ.Κ. επετέθη φραστικά, σχεδόν αλαλάζουσα, κατά της Προέδρου της Τ.Κ. εκτοξεύοντας παράλληλα και προς το πρόσωπό της, ότι χαρτιά κρατούσε στα χέρια της. Σύμφωνα δε με τις μαρτυρίες, εκινήθη απειλητικά εναντίον της, καθυβρίζοντας αυτήν και....αλλήλους και εάν δεν επενέβαιναν οι παρόντες, το περιστατικό θα περιελάμβανε και χειροδικίες μεταξύ των δύο. Την κατάσταση έσωσε ο κος Λιμενάρχης, ο οποίος
θορυβημένος από τις φωνές, αφού εξήλθε της αιθούσης, ανέλαβε τον ρόλο του...πυροσβέστη. Την εκτόνωση βοήθησε και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, η δέ γρήγορη από εκείθεν απομάκρυνση της Γραμματέως από συγγενικό της πρόσωπο, δεν επέτρεψε την μετατροπή του συγκεκριμένου επεισοδίου, σε εκτενές αστυνομικό ....ρεπορτάζ.
Να υποθέσουμε ότι αυτά είναι σημεία των καιρών ; Να υποθέσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των Τοπικών Συμβούλων και συνεπώς και στην εύρυθμη λειτουργία της Τ. Κ. Κίρρας;
Το σίγουρο πάντως είναι, ότι δεν είναι δυνατόν με αυτές τις συνθήκες, να προσδοκά το καλύτερο για τον τόπο της η τοπική κοινωνία. Κι αυτό έρχεται λίγες ημέρες μετά τις δύο όμορφες βραδιές, δίπλα στο ποτάμι της Κίρρας. Και σε ακόμα λιγότερες, μετά την εμποροπανήγυρη στο κέντρο της Κοινότητας.
Εμείς τί να προσθέσουμε ; Ανοησία ; Μικρόνοια ; Μή σοβαρότητα και μή αντίληψη θεσμών και θέσεων ; Ή μόνον ότι υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο !
Ακούει κανείς ; Νίκο, Γιώτα ;


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ Σ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΆ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Eχουνε ξαμοληθεί όλες, άλλη από δω άλλη από κει και όλη μέρα προσπαθούν να κάνουν προσηλυτισμό.
Γελάει ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΟΙ !!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΧΩς...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΑΡΕς ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΩΓΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!!ΑΡΚΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!