Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΜΕ… ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ!

Επεισόδια έξω από το Α.Τ. του Αγίου Παντελεήμονα, η ΕΛ.Α.Σ. πήρε απροκάλυπτα το μέρος των αλλοδαπών. Όλα ξεκίνησαν χθες, όταν μπουχτισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στη γειτονιά τους κάτοικοι της Πλατείας Αμερικής πήραν στο κυνήγι μετανάστες. Ακολούθησε «αντιφασιστική πορεία» από αριστεριστές και μετανάστες, ενώ οι Έλληνες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα.
Όμως «διαδηλωτές» πολιόρκησαν και χτύπησαν μια κάτοικο, πετώντας της πέτρες και μπουκάλια, όταν αυτή διαμαρτυρήθηκε από το μπαλκόνι της για τη φασαρία στη γειτονιά της. Και εμφανίστηκε η Ιωάννα Κούρτοβικ για να υπερασπιστεί, ως συνήθως, μετανάστη που είχε τσακωθεί με Έλληνες κατοίκους, στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα.
Η παρουσία της εξαγρίωσε τους κατοίκους και μια Ελληνίδα της πέταξε ένα αυγό στο κεφάλι. Η γνωστή από την υπεράσπιση σκληρών και καταδικασμένων τρομοκρατών δικηγόρος,
«υπεδείκνυε» στους αστυνομικούς Έλληνες, που την έκραζαν. Όμως η Κούρτοβικ άκουσε τα εξ αμάξης από όλο τον ελληνικό κόσμο που ήταν μαζεμένος εκεί.
Η ΕΛ.Α.Σ. για άλλη μια φορά στράφηκε κατά των κατοίκων (αντί να κυνηγήσει τους αριστεριστές κρανοφόρους) και προσήγαγε στη ΓΑΔΑ δέκα κατοίκους που διαμαρτύρονταν για
την κατάσταση στη γειτονιά τους, ως ύποπτους για τα επεισόδια κατά της δικηγόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: