Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΤΑΝ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΣΟΣ

Πρώην σύμμαχοι εναντίον του Παπανδρέου και τώρα ?. Όχι ότι του έκαναν και τίποτα απλώς τα θέλει όλα δικά του ο Βενιζέλος  ο οποίος είναι πυρ και μανία εναντίον του ΔΟΛ και του Σταύρου Ψυχάρη .  Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιπποκράτους εκτιμά ότι οι (άλλοτε) «σύμμαχοι» τηρούν πλέον σαφείς αποστάσεις και το μεν ΒΗΜΑ ασκεί σκληρή κριτική και αποδομεί τον Ευ. Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ, τα δε ΝΕΑ «μοιράζουν την πίτα στη μέση». Καλά πληροφορημένοι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ,
ερμηνεύουν σαν πρώτη δημόσια εκδήλωση της έντονης δυσαρέσκειας που υπάρχει στην Ιπποκράτους, τη χθεσινή συνέντευξη του Γιάννη Δατσέρη, υπεύθυνου Επικοινωνιακού Σχεδιασμού και στενού συνεργάτη του Ευ, Βενιζέλου, ο οποίος έκανε λόγο για «γνωστούς- άγνωστους» οι οποίοι θέλουν να απαξιώσουν και να κατεβάσουν κάτω από το 12% το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «όλοι παροικούμε σε μια μικρή χώρα και όλοι γνωριζόμαστε».
Ουδείς μπορεί να γνωρίζει που ακριβώς θα οδηγήσει αυτή η δυσαρέσκεια, αλλά εικάζεται ότι δεν θα ξεπεραστεί εύκολα, έστω και αν ο Ευ. Βενιζέλος διατηρεί στενές σχέσεις με στελέχη του ΔΟΛ και τον ίδιο τον Σταύρο Ψυχάρη. Μάλιστα κατά το παρελθόν, το Συγκρότημα τον είχε στηρίξει στις εσωκομματικές διαδικασίες. Παραθέτουμε την πλήρη δήλωση του Γιάννη Δατσέρη: «Το ΠΑΣΟΚ βάλλεται από συγκεκριμένους κύκλους «γνωστών – αγνώστων» αυτή την περίοδο, με συγκεκριμένη επιδίωξη τη συρρίκνωση της δημοκρατικής Παράταξης.
Είναι αυτοί που θέλουν να έχουν τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος και επιδιώκουν μια τυφλή αναμέτρηση μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς και κυρίως των άκρων της Δεξιάς και της Αριστεράς. Είναι αυτοί οι κύκλοι που θέλουν να το κατεβάσουν και κάτω από το 12% και να το απαξιώσουν. Όλοι διαβάζουμε εφημερίδες, όλοι ακούμε αναλυτές στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις, όλοι παροικούμε σε μια μικρή χώρα και όλοι γνωριζόμαστε».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

XONTREEEEEEEEEEEEEEEEEE