Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΑΠΑΣ, ΤΟ ΚΑΛΙΜΑΥΚΙ ΚΑΙ Η… ΓΚΟΜΕΝΑ

Στη μέση της Θείας Λειτουργίας, ο ιερέας του μικρού χωριού στην Ήπειρο αισθάνθηκε την ανάγκη να «εξομολογηθεί» στους χωριανούς του και να τους πει ότι, αν συνεχίσουν φήμες γύρω απ’ αυτόν, θα «πετάξει» το καλιμαύκι και θα φύγει αφήνοντας το χωριό χωρίς ιερέα.
Αφορμή του εκνευρισμού του παπά ήταν οι μουρμούρες κάποιων χωριανών του που τον έφερναν να «τσιλημπουρδίζει» με ξανθιά κυρία της περιοχής.
«Τους έκοψα τα χέρια που τα είχαν μακριά και έφταναν μέχρι το ταμείο της εκκλησίας. Είμαι 20 χρόνια εδώ και προσπαθώ να βοηθήσω τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να βγαίνουν κάποιοι και να προσπαθούν να με αμαυρώσουν; Έχω οικογένεια και παιδιά και όποιοι διασπείρουν τέτοιες ειδήσεις δεν φοράνε παντελόνια» λέει ο ιερέας για τους ανθρώπους που έβγαλαν τις φήμες αυτές.
Ο πατήρ Γεώργιος διευκρινίζει ακόμη ότι
ουδέποτε ήταν στην πρόθεσή του να πετάξει το καμιλαύκι κι ό,τι έκανε το έκανε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, γιατί το κακό με τις κακές φήμες είχε παραγίνει, λέει ο ιερέας.
«Τα υπόλοιπα, όμως, ότι δεν είναι άνδρες και ότι δεν επιτρέπεται να με αμαυρώνουν έτσι πίσω από την πλάτη μου... τα είπα και μάλιστα σταράτα» δήλωσε στη Ζούγκλα ο πατήρ Γεώργιος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ,ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ..
ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΄Η ΟΧΙ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ Ο ΠΑΠΑΣ??
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ..