Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ «32» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

Αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό φέρνουν οι αποκαλύψεις για τα 32 πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό , με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να παρεμβαίνει στην υπόθεση και να δίνει εντολή στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να μεταβιβαστεί ο φάκελος του ΣΔΟΕ με τα στοιχεία των πολιτικών προσώπων στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με κατάθεση «φωτιά», που φέρνει στο φως η εφημερίδα Real News ο πρόεδρος της βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και οι πρώην υπουργοί Γιώργος Βουλγαράκης και Μιχάλης Λιάπης φέρονται να,
εμπλέκονται σε υπόθεση που εξετάζει το ΣΔΟΕ και αφορά σε μεγάλο κύκλωμα που ξέπλυνε μαύρο χρήμα μέσα από αγοραπωλησίες ακινήτων αξίας 10,2 δισ. Ευρώ!
Οι τρεις πολιτικοί αντέδρασαν άμεσα και ισχυρίζονται ότι δεν γνωρίζουν τα πρόσωπα που τους εμπλέκουν.
Μειμαράκης: «Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό, πληροφορήθηκα την ανάμειξη του ονόματός μου σε υπόθεση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News.
Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου»
O πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης δήλωσε: «Δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Ζωγραφάκη ούτε τον κ. Καρούζο. Αισθάνομαι οδυνηρή έκπληξη για το γεγονός ότι αναμιγνύουν το όνομά μου. Το θεωρώ απάνθρωπο. Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του συγκεκριμένου κυρίου»
O Γιώργος Βουλγαράκης απάντησε μέσω Twitter: «Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα!
Δεν γνωρίζω ούτε κατ’ όψη, απολύτως ΚΑΝΕΝΑ απ τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορτάζ της Real News και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα.
Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίων όσων ισχυρίζονται αυτά τα μυθεύματα. O Νίκος (Χατζηνικολάου) είναι καλός δημοσιογράφος. Αυτοί που αναφέρονται στο ρεπορτάζ θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις…»
Οι αποκαλύψεις δεν έμειναν ασχολίαστες. Ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε μέσω του Twitter από τον πρόεδρο της βουλής να παραιτηθεί.
«Αντώνη τα’μαθες τα νέα; Άργησες! Βαγγέλη εσύ έχεις ήδη αργήσει! Ο λαός ζητά παραίτηση εδώ και τώρα! Για άλλη μία φορά κανένας δεν «ακούει»
Το δικό του σχόλιο ανέβασε στο Twitter και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Σερρών Μάρκος Μπόλαρης.
«Υπάρχει άραγε βουλευτής που θα δεχτεί να ψηφίσει τα νέα μέτρα, αλλά θ’αρνηθεί την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής, για τους τρεις πρώην υπουργούς,της ΝΔ;»
Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έγραψε:
«Ο Γιώργος Βουλγαράκης ισχυρίζεται σε ότι τον αφορά ,σε δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για παραμύθι χωρίς δράκο.
Και για τις offshore έλεγε τότε το 2008 περίπου τα ίδια και προσπαθούσε να μας βγάλει τρελούς.
Αποδείχθηκε όμως, ότι, υπήρχε Δράκος με φτερά και φωτιές. Υπάρχουν βέβαια δράκοι ταγμένοι στο καλό, όπως η Σαφίρα του Εραγκον (του Κρίστοφερ Παολίνι) και δράκοι ταγμένοι στο κακό όπως οι δράκοι του Βουλγαράκη»
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ -ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΔΩ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ